Vrste kamena

Sve najbolje dolazi iz prirode… Prirodni kamen poslednjih godina postaje vrlo traženi materijal u građevinarstvu, ali pre svega kao estetski detalj za uređenje svih vrsta enterijera i eksterijera, jer se pokazao kao vrlo kvalitetan, otporan na sve atmosferske uticaje, ali i vrlo lep za dizajniranje najrazličitijih oblika, koji treba da oplemene vaš dom. Prirodni kamen se nalazi svuda oko nas, a samo stručnjaci sa najistančanijim osećajem za lepotu mogu da prepoznaju kamen najboljeg kvaliteta, koji može da posluži kao osnova za izradu mnogih predmeta u vašem domu, od spoljnih stazica, česmi, preko unutrašnjih zidova, do kamina i mnogih drugih predmeta koji sa našim prirodnim kamenom mogu izgledati lepše nego ikad. Tajna prirodnog kamena ogleda se u neverovatnom spektru boja koje se na kamenu prelivaju, a za koje je zaslužna sama priroda, koja je vekovima pravila sav taj divni kamen, samo da bi se jednoga dana našao u vašem domu i vas učinio neverovatno srećnima.

Eksploataciju prirodnog kamena vršimo isključivo iz domaćih kamenoloma, koji su se pokazali kao najpouzdaniji i kao nepresušan izvor najkvalitetnijeg prirodnog kamena, sa najlepšim bojama koje možete na kamenu pronaći. Od žute do bele, od sive do crvene, sve moguće nijanse mogu se uklopiti u postojeći enterijer ili eksterijer vašeg doma, sve što treba je da zamislite, naše je da vam sve to ostvarimo. Prirodni kamen se pokazao kao vrlo pouzdan za izradu svih elemenata za vaša dvorišta, vrtove, bašte, jer odoleva svim atmosferskim promenama, od vetra, preko kiše, do snega. Kada birate kamen za uređenje vašeg doma možete biti sasvim sigurni da birate pravi materijal koji će vas služiti godinama i godinama.

Naš prirodni kamen donosi duh prave prirode u sve vaše domove, jer kad jednom vidite kako će vaš dom izgledati sa našim prirodnim kamenom, želećete da sve od njega napravite, da prirodu potpuno preselite u vašu dnevnu sobu ili trpezariju, u vaše dvorište ili vaš vrt. Prirodni kamen može biti pravo rešenje za vas ukoliko planirate da osvežite svoj prostor, da učinite nešto drugačije i da napravite potpunu transformaciju svih delova vašeg doma, kako biste u njemu uživali još više. Ukoliko ste zainteresovani, u našim katalozima možete pogledati sve što vas zanima, da na licu mesta vidite neke od naših najboljih radova i da zamislite svoj prostor ulepšan našim kamenom. Za sve vas, vrata naše firme uvek su otvorena.

Vrste prirodnog kamena