O nama

Firma Inostone se bavi eksploatacijom i preradom pločastog struganičkog kamena. Firmu je 1998. Godine osnovao Radojko Vasiljević. Od osnivanja pa do danas više nego uspešno posluje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Prirodni kamen eksploatišemo iz sopstvenih kamenoloma iz velikih dubina što govori i o kvalitetu kamena. Među retkima smo koji poseduju atest o kvalitetu kamena dobijen od Rudarskog Instituta – Zemun. Između ostalog, ovlašćeni smo izvoznici struganičkog prirodnog kamena.

Kamen koji eksploatišemo je postojan na mrazu i visokim temperaturama, tako da je idealan za oblaganje kamina, roštilja, zidova, česmi, ograda, stubova, pravljenje raznih vrsta fontana, ivičnjaka, kapija, stepenica kao i za sve druge radove u građevinarstvu. U kombinaciji sa drvetom i kovanim metalom ovaj kamen daje neverovatne estetske rezultate.

Posedujemo sve potrebne mašine za sečenje i obradu kamena, a po dogovoru obezbeđujemo prevoz i ugradnju kamena. Sva roba kao i svi dogovoreni radovi se isporučuju i završavaju u unapred dogovorenom roku. Od drugih se razlikujemo po kvalitetu, ozbiljnosti, brzini isporuke i poštovanju dogovorenih rokova.

Proverite.